Tijdelijke Sale! Gratis verzendingen voor elke bestelling!

Werken Bij NoLine

Droom je ervan een carrière te maken? Kansen voor groei en werken in een jong dynamisch team waar elke werkdag anders is? Dan ben jij op de juiste plaats. Wij willen namelijk onderscheidend blijven en staan open voor nieuwe visies. Wij hebben een ambitieus team die klaar staat om elke dag het beste uit NoLine te halen.

 


ONLINE MARKETEER

Kun je jezelf ongetwijfeld een conversie- en campagne-expert noemen? Wil jij strategisch betrokken zijn, een collega coachen en daarnaast jezelf continu leren en ontwikkelen op het gebied van e-commerce en online marketing? Dan hopen we dat je kiest als je volgende werkgever, want die mogelijkheid bieden wij jou!

Wat ga je doen?
Als onderdeel van ons Centre of Excellence help je ons om geweldige trechters te bouwen en unieke campagnes te creëren.
- Als eindverantwoordelijke voor de realisatie van KPI's optimaliseer je continu de manier van werken, analyseer je de opbrengsten, houd je het budget scherp en maak je rapportages.
- Als eigenaar van de volledige kanalenmix (alle digitale kanalen en links naar de offline kanalen) bereik, verleid en converteer je de doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste boodschap. Je ontwikkelt visie en strategie met betrekking tot SEO, SEA, jobboards en social media. Dankzij jouw kennis van kanaaltrends en rekruteringstechnieken lopen we altijd voorop.
- Om onze leads op de best mogelijke manier om te zetten, ben je de eigenaar van onze website, ons conversieplatform. Je zorgt voor koppelingen met andere systemen, de landingspagina-structuur, de verdere ontwikkeling van de website en het opzetten van rapportages. Samen met onze Senior Content Marketeer bespreek je contentoptimalisatie en publicatie.

Je werkt nauw samen met de Online Marketeer, die je dagelijks begeleidt en je laat groeien in kennis, gedrag en resultaten. Daarnaast besteed je tijd aan het opbouwen en onderhouden van kennis van onze markten, doelgroepen en proposities.

Klik dan hier

GEEN VERZENDKOSTEN

Bij NoLine kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen binnen de Benelux.

PROBLEEMVRIJ RETOUREN

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je je product wilt retourneren. We helpen je graag verder.

VEILIG AFREKENEN

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan. Je betaalgegevens worden versleuteld verzonden via Mollie, de veiligste betalingsprovider van Nederland.